dimecres, 14 de novembre del 2012

LA CASTANYADA 2012

   El passat dia 31 d'octubre de 2012, vam realitzar una sèrie d'activitats per celebrar la festivitat de la Castanyada a l'escola. Fins l'hora del pati, vam estar a l'aula i vam realitzar treballs manuals "castanyeros" i "tardorencs": la Castanyera amb un cartronet de paper de WC i el Tres en Ratlla de closques d'anous de colors. També van venir els i les alumnes de Sisè disfressats de castanyers i castanyeres i van repartir castanyes per a tothom.
   Després del pati, vam anar al pati de Cicle Superior per ballar les danses que havíem assajat. L'alumnat de Primer va ballar conjuntament amb el de Segon la "Dansa de la Castanya", en tres rotllanes molt grans que ocupaven tot el pati. Els pares van aplaudir amb molta energia la "nostra actuació". Ho devíem fer molt bé!!
   En acabar les danses hi va haver l'entrega dels premis del I Concurs de Moniatos i quina va ser la nostra sorpresa quan TOTS I TOTES VAM GUANYAR UN PREMI!!: un lot de llibres per la classe i una pulsera metàl·lica. Els moniatos que havíem presentat al concurs van estar exposats durant alguns dies al passadís de Secretaria i Biblioteca i n'hi havia que eren autèntiques obres d'art!

   Aquí us deixem dos enllaços per a què pugueu veure les fotos d'aquell dia. Al primer enllaç hi ha fotos d'altres grups de l'escola i al segon, surten els i les alumnes de Primer i també alguns dels moniatos més simpàtics i originals que es van presentar al concurs.

FOTOS CASTANYADA 1

FOTOS CASTANYADA 2



   Esperem que us agradin i que el curs vinent hi hagi una Segona edició del Concurs de Moniatos o de Castanyes o del que sigui...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada