Avui hem fet corassons a l'escola. Els ingredients que hem fet servir són (per si algú vol repetir l'experiència a casa...):
-1/4 litre d'oli de girasol
-1/4 kg de sucre (se'n pot posar una miqueta més)
-3 ous (+1 per pintar-los al final)
-1 pell de llimona ratllada
-1 sobre de Royal
-150 grams de farina d'ametlla
-650 o 700 grams de farina (la que entri per a què la pasta no quedi enganxada a les mans)
Primer, hem batut els ous i hem afegit el sucre. Després l'oli de girasol, la pell de llimona ratllada, la farina d'ametlla i el sobre de Royal. Després, hem anat afegint la farina i remenant la pasta amb les mans fins que no se'ns ha quedat enganxada a les mans.
Quan la pasta ja estava enllestida, l'hem aplanat amb les mans i hem anat fent les figures dels corassons amb els motlles. Els hem posat en una llauna per pintar-los amb ou batut i posar per sobre un polsim de sucre.
Feien un goig! Després, se'ls han emportat al forn per coure'ls i el pas següent..............
TASTAR-LOS! MMMMMMMMMMMMMM, BONÍSSIMS!!
Aquí us deixem unes quantes fotos per a què pugueu veure quina bona pinta feiem vestits per a l'ocasió.
Hem sigut uns pastissers i pastisseres genials!!
Què bona pinta tenen els corassons de Primer A!!
ResponElimina